Showroom


Een auto kopen kan een spannende gebeurtenis zijn. Bent u van plan om op korte termijn een jong occasie aan te schaffen? Garage Vande Putte helpt u graag bij het oriënteren en het kiezen van uw nieuwe auto. Ook geven we advies wanneer u uw auto wilt financieren.

In onze showroom vindt u jonge en mooie occasies van  voornamelijk  het merk Opel. Deze worden altijd in showroomstaat en met persoonlijk uitleg afgeleverd. Breng eens een bezoek aan onze showroom en laat u overtuigen door onze service en kwaliteit.

Proefrit

Heeft u een occasie gezien in ons aanbod die u bevalt? U bent van harte welkom om een proefrit te maken. Wanneer u een proefrit wilt maken kunt u het beste ons bellen of e-mailen. Zo weten wij van uw komst en kunnen wij de auto voor u gereed maken. Het maken van een proefrit is uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend. Vergeet u niet uw rijbewijs mee te nemen.

Nieuwe modellen

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een nieuw model van Opel? Breng dan een bezoek aan de Opel website. Heeft u vragen over de aanschaf van een nieuw model of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op.